Ezen az oldalon olyan kapcsolódó linkeket találhatsz, amelyek olyan más oldalakra kalauzolhatnak el, amik esetleg érdekelhetnek ha ez a webhely felkeltette az érdeklődésedet. Találhatsz itt hivatkozásokat más Sailormoon weboldalakhoz is, és egy pár animevel foglalkozó webhelyre is.
   Amennyiben tudomásod van olyan webcímről, amelye szerinted ide illik, kérlek írd meg azt nekem az következő e-mail címre: sailormoon@extra.hu! A nekem elküldött webcímeket megvizsgálom és ha én is idevalónak tartom őket, akkor kikerülnek erre az oldalra.

Amennyiben te szeretnél olyan hivatkozást elhelyezni a weboldaladon,
ami a JackD Magyar Sailormoon Weboldalára mutat, akkor kérlek
használd az alábbi bannert:
JackD Magyar Sailormoon Weboldala
JackD Magyar Sailormoon Weboldala

 

 

 

Magyar Anime Útmutató
A
Magyar Anime Útmutatót ajánlom mindenkinek aki érdeklődik más animek iránt is, és nem csak a Sailormoont kedveli. Itt többnyire leírásokat találhatsz rengeteg animeről, hogy tudd mit válassz, ha animek közül választanod kell. Található itt egy levelezőlista is amire feliratkozva levél formájában kommunikálhatsz a többi anime kedvelővel. Továbbá információk a magyar anime klubokról, boltokról.

 


Usagi Offline 2000 mondhatni kötelező hely azok számára akik érdekeltek a Sailormoon témában. Nem csak azért mert AdamYeGun sensei már a kezdetektől fogva az élen járt weboldalával de azért is mert, elég sok minden megtalálható ott ami más oldalakról hiányzik. Van itt fanfiction, Chibiusa szentély Rei temploma és még sok minden más. Mindez megfűszerezve AYG egyedi stílusával.

 


Minako SM oldala

 

This site is a member of WebRing.
To browse visit Here.